T. 93 889 54 31

< TORNA

Protecció de dades

“Actualitzat el 16 d’octubre de 2018.

 

IDENTIFICACIÓ

El prestador de serveis de la societat de la informació que actua a través del present lloc web www.qualicolor.cat és propietat de QUALICOLOR, SL (d’ara endavant QUALICOLOR), CIF B-63707699, amb l’adreça social al c. Indústria, 39 PI El Bulló – 08507- Santa Eugènia de Berga- (Barcelona). Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 37591, Full 187, Pàgina B-304955, telèfon núm. +34 938895431, correu electrònic info@qualicolor.cat

 

 

CONDICIONS D’ÚS DEL PORTAL I RESPONSABILITATS

L’accés a aquesta pàgina web és gratuït, entenent que tot aquell que accedeixi o en faci ús adquireix la condició d’Usuari i accepta sense excepció totes les presents condicions.

 

L’Usuari és el responsable del bon ús en general del portal, del seu contingut i serveis, així com de la veracitat i rectitud de les dades que en el seu cas hagi de proporcionar per accedir a aquests, quedant expressament prohibides totes aquelles activitats que en cada moment puguin considerar-se contraries a la legislació vigent, reservant-se el titular del portal el dret a impedir l’accés total o parcial en el seu lloc web o a algun dels seus continguts o serveis, així com a exercir les accions legals oportunes contra aquells que incompleixin allò previst en aquestes condicions d’ús, eximint-se el titular del portal de qualsevol responsabilitat derivada d’actuacions realitzades per tercers, actes fortuïts o de força major.

 

Sense previ avís, el titular del portal es reserva el dret a fer els canvis i revisions que cregui oportuns en el seu espai web, alterant, afegint, eliminant tot o part dels continguts, serveis o disseny del portal.

 

 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El software, el disseny, el codi Font i tots els continguts del portal www.qualicolor.cat tals com textos, inclosos els textos legals, fotografies, logotips, marques, i d’altres signes identificatius que apareixen en aquest lloc web, pertanyen al titular del portal o a tercers que han autoritzat el seu ús, quedant protegits per la legislació de la propietat intel·lectual i industrial.

 

L’ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació total o parcial dels continguts d’aquest portal o qualsevol altre activitat similar o anàloga, queda totalment prohibit a no ser que hi hagi una autorització expressa del titular del portal. La llicència d’ús de qualsevol contingut d’aquest portal atorgada a l’Usuari es limita a la descàrrega de dit contingut i a l’ús privat del mateix, sempre que es mantingui la integritat d’aquests continguts.

 

Queda expressament prohibida la realització de ‘framings’ o l’ús de qualsevol altre mecanisme que modifiqui el disseny, configuració o contingut del portal.

 

El titular del portal vol respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers, si considera que aquest lloc web els pot estar vulnerant, contacti amb nosaltres a través de les dades de contacte  indicades a l’apartat ‘Identificació’.

 

 

LINKS O HIPERENLLAÇOS

Amb l’objectiu de facilitar l’accés a les pàgines Web que el titular del portal considera que puguin ser d’interès per l’Usuari i la titularitat de les quals no li pertanyen, poden proporcionar-se enllaços a aquestes, sense que pugui fer-se responsable dels continguts, del funcionament del Web enllaçat, o de possibles danys que poguessin ocasionar-se de l’accés o ús d’aquesta, doncs és l’Usuari qui assumeix, sota la seva responsabilitat, totes les conseqüències que poguessin derivar-se de dit accés.

Els enllaços a altres webs a la del titular del portal estan prohibits sense prèvia autorització. En qualsevol cas, el titular del portal declina qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin derivar-se a l’Usuari per l’accés i us del portal que li hagués facilitat l’enllaç.

 

 

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

La legislació espanyola serà l’aplicable en cas de conflictes que puguin sorgir en relació a l’accés i ús d’aquest lloc Web. Sense prejudici del que s’estableixi imperativament per a casos especials, amb renuncia a qualsevol altre causa que pogués correspondre’ls, les parts se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats de la ciutat de Vic.

 

©Tots els drets reservats.”

Qualicolor · Pol. Industrial El Bulló c. Indústria, 39. 08507 Santa Eugènia de Berga (BCN) · T. 93 889 54 31