Avís Legal

IDENTIFICACIÓ

El prestador de serveis de la societat de la informació que actua a través del present lloc web www.qualicolor.cat és propietat de QUALICOLOR, SL (en endavant QUALICOLOR), CIF B-63707699, amb domicili social a c. Indústria, 39 PI El Bulló – 08507- Santa Eugènia de Berga- (Barcelona). Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 37591, Foli 187, Full B-304955, telèfon nº +34 938895431, correu electrònic

CONDICIONS D’ÚS DEL PORTAL I RESPONSABILITATS

L’accés a aquest portal és gratuït, entenent-se que tot aquell que accedeixi o faci ús del mateix adquireixi la condició d’usuari i accepta sense reserves totes les presents condicions.

L’usuari és el responsable del bon ús en general del portal, del seu contingut i serveis, així com de la veracitat i rectitud de les dades que en el seu cas ha de proporcionar per accedir a aquests, quedant expressament prohibides totes aquelles activitats que en cada moment poden considerar-se contraries a la legislació vigent, reservant-se el titular del portal el dret d’impedir l’accés total o parcial al seu lloc web o a alguns dels seus continguts o serveis, així com a exercir les accions legals oportunes contra aquells que incompleixin el previst en aquestes condicions d’ús, eximint-se el titular del portal qualsevol responsabilitat derivada d’actuacions realitzades per tercers, actes fortuïts o de força major.

Sense avís previ, el titular del portal es reserva el dret a fer els canvis i revisions que consideri oportuns al seu lloc web, alterant, afegint, eliminant tot o part dels continguts, serveis o disseny del portal.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El software, el disseny, el codi font i tots els continguts del portal www.qualicolor.cat així com texts, inclosos els texts legals, fotografies, logotips, marques, i altres signes distintius que hi apareixen, pertanyen al titular del portal o a tercers que han autoritzat el seu ús, estant protegits per la legislació de propietat intel·lectual i industrial.

L’ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació total o parcial dels continguts d’aquest portal o qualsevol altra activitat semblant o anàloga, queda totalment prohibida llevat que intervingui expressa autorització del titular del portal. La llicència d’ús de qualsevol contingut d’aquest portal atorgada a l’Usuari es limita a la descàrrega del contingut i l’ús privat, sempre que es mantingui la integritat d’aquests continguts.

Queda expressament prohibida la realització de “framings” o l’ús de qualsevol altre mecanisme que modifiqui el disseny, la configuració original o continguts del portal.

El titular del portal vol respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers, per la qual cosa si considera que aquest lloc pogués estar vulnerant-los, contacteu amb nosaltres a través de qualsevol de les dades de contacte indicades a l’apartat ‘Identificació’.

ENLLAÇOS O HIPERENLLAÇOS

Per tal de facilitar l’accés a pàgines web que el titular del portal considera que poden ser d’interès per a l’Usuari o la titularitat del qual no li pertanyen, poden proporcionar-s’hi enllaços, sense que es pugui fer responsable dels continguts, del funcionament de la Web enllaçada, o de possibles danys que poguessin ocasionar-se de l’accés o ús d’aquesta, per la qual cosa l’usuari assumeix sota la seva responsabilitat totes les conseqüències fins i tot danyoses que es puguin derivar de tal accés.

Els enllaços d’altres webs a la del titular d’aquest portal està prohibida sense prèvia autorització. En qualsevol cosa, el titular del portal declina qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin derivar-se a l’Usuari per l’accés i ús del portal que hagi facilitat l’enllaç.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

La legislació espanyola serà l’aplicable en cas de conflictes que puguin sorgir amb relació a l’accés i ús d’aquest lloc Web. Sense perjudici del que s’estableixi imperativament per casos especials, amb renúncia a qualsevol altre fòrum que els pugui correspondre, les parts se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats de la ciutat de Vic.

©Tots els drets reservats.”