PROFESSIONALS EN PLANXA I PINTURA DEL VEHICLE

PROFESSIONALS EN PLANXA I PINTURA DEL VEHICLE

SERVEIS

Especialistes en...

Servei de planxisteria i pintura per a l'automòbil

Arreglem qualsevol desperfecte ocasionat a la carrosseria de l’automòbil. Treballem la planxa per recuperar la forma original del vehicle – sí la reparació ho requereix, la substituïm per una de nova.

Pintem aquelles peces que hem reparat o canviat, o bé, pintem tot el vehicle si és el que necessites. La pintura és el nostre màxim aliat. 

Retolació de vehicles

Retolem tota classe de vehicles: comercials, esportius, particulars, d’alta competició,… Personalitzem el vehicles segons les teves necessitats. 

Podem treballar amb la mateixa pintura o amb diferents tipologies de vinils. 

A més de...

Especial caravanes

La reparació, personalització o restauració de caravanes ens apassiona. Des de la conversió d'una caravana a food truck a la posada al dia d'una caravana familiar.

Restauració de vehicles

Restaurem vehicles clàssics o actuals. Treballem per recuperar l'estètica original d'un cotxe, moto, una caravana, un avió,... un repte captivador per a nosaltres.

Recuperació d'òptiques

Recuperem les òptiques del teu vechile. Amb el pas del temps, els llums del teu cotxe poden veure's deteriorats i acabar restant visibilitat. A Qualicolor t'oferim el servei de poliment i recuperació de fars.

Disseny de vehicles corporatius

Dissenyem el teu vehicle comercial o particular. Comptem amb la col·laboració d'un equip de professionals de la comunicació i el disseny que treballen per aconseguir els dissenys més actuals i innovadors en la retoació de vehicles.

Neteja integral de l'automòbil

Disposem de serveis de neteja integral de l'automòbil. Treballem per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients, per això oferim la possibilitat de contractar el servei de neteja interior com exterior del vehicle reparat.

Pintura al servei de la indústria

Pintem diferents tipus de maquinàries industrials, productes, packaging, motlles, simuladors, robots, embarcacions, avionetes, ultralleugers,... Diga'ns què necessites i busquem la millor solució.

CONTACTE

T'interessa...

... canviar el color del teu cotxe? O necessites una reparació?