Aprofita la tardor/hivern per fer un canvi de look a la teva moto d’aigua

Ara és un bon moment per reparar o canviar el color de la moto d’aigua i així tenir-la llesta quan comenci la temporada. Hi tens una ratllada? Vols fer-li un rentat de cara? Afegir-hi unes lletres o unes línies de color?

Apropa’t a Qualicolor i en parlem!

Aprofitem per comentar-vos una de les novetats del sector de les motos aquàtiques.  

Sabies que la mobilitat elèctrica va guanyant presència entre la població? Primer van començar els cotxes, després motocicletes, bicicletes, patinets, i ara és el torn de les motos aquàtiques.

L’oci marítim ha volgut realitzar un canvi, gràcies al fabricant de vehicles tot terreny Taiga Motors, el responsable del llançament de la primera moto aquàtica elèctrica del mercat.

Orca és el seu nom, inspirada en el cetaci, amb un funcionament silenciós i d’alt rendiment. Té capacitat per a dues persones, amb un disseny hidrodinàmic i pensada per oferir una experiència de conducció divertida i esportiva. Està disponible en tres versions: Carbon, Sports i Performance, i el motor ofereix una potència de fins a 120 kW (160 CV) amb una bateria d’una durada de fins a 45 km d’autonomia per cada càrrega.

Què et sembla? Ets dels que aquest estiu et passaràs a la mobilitat elèctrica dins l’aigua?

Comparteix