Consells pel manteniment de la pintura del nostre vehicle

I tu, què pots fer per mantenir com nova la pintura del teu vehicle? Alguns consells:


  1. El sol és un del principals enemics de la pintura. Sempre que puguis deixa el teu vehicle estacionat a l’ombra.

  2. Estaciona el vehicle en un garatge o sota cobert. Els canvis climatològics com: pedra, glaçades, temperatures extremes… afavoreixen el deteriorament de la pintura. 

  3. Si la carrosseria del teu vehicle té un cop o una ratllada profunda és recomanable que reparar-ho. A l’hivern, la humitat de l’ambient sumat a les baixes temperatures, fa que aquesta es pugui filtrar per la zona malmesa i acabi oxidant la zona que inicialment només tenia una petita ratllada. Sempre és millor prevenir que curar.

  4. Si circules per carreteres glaçades, el teu vehicle se’n pot ressentir. La sal que tiren a les carreteres per combatre el gel és un gran enemic. Neteja el cotxe després d’haver circulat per carreteres nevades o glaçades. Com més temps estigui la sal incrustada al vehicle, més alta serà l’afectació en la pintura i la carrosseria.

  5. Si un ocell t’ha deixat un ‘regal’ al capó, sostre… del cotxe elimina’l el més aviat possible. Les defecacions dels ocells conten molts àcids i aquests són altament corrosius per la carrosseria del vehicle. No la freguis en sec, primer estova-la amb aigua i després elimina-la amb un drap humit.

  6. Renta el vehicle de manera periòdica.

  7. Si el color del teu vehicle ha anat perdent la brillantor acosta’t al teu taller de confiança perquè t’hi facin una polida.
Comparteix