No saps què regalar aquest Nadal? Fes un #Qualiregal

Vols sorprendre els que més estimes amb un regal original i diferent? A Qualicolor et podem oferir diferents opcions de regals:

1. El teu fill o filla té un bony a la carrosseria del cotxe? Arreglem qualsevol desperfecte i treballem la planxa per recuperar la forma original del vehicle, i si cal, la substituïm per una de nova!

2. Teniu un negoci familiar i no sabeu com promocionar-lo? Comptem amb un equip de professionals de la comunicació i el disseny que us ajudaran a personalitzar el vehicle de l’empresa i així incrementar la visibilitat de la vostra marca.

3. Voleu marxar per Setmana Santa i la caravana necessita una revisió? A Qualicolor reparem, personalitzem i/o restaurem caravanes. Ens apassiona!

4. A la furgoneta del teu germà hi ha una ratllada que estàs fart de veure? Treballem la planxa i – si la reparació ho requereix, la substituïm per una de nova. Reparem qualsevol desperfecte.

5. Estàs cansat del color del cotxe del teu nebot? Regala-li un rentat de cara! Pintem tot el vehicle si és el que necessita. La pintura és el nostre màxim aliat.

6. Teniu un cotxe clàssic i us encantaria restaurar-lo? Porta’l i et donarem un cop de mà per recuperar l’estètica original. Tot un repte per a nosaltres!

7. Teniu un cotxe que dorm al carrer durant l’hivern? Amb el fred i les baixes temperatures, és important fer una revisió de tots els elements del vehicle. No ho pensis més i regala una revisió!


Aquest Nadal aconsegueix el millor regal per als qui més estimes! Acosta’t o escriu-nos, explica’ns què necessites i segur que trobarem el #Qualiregal que necessites.

Comparteix